Dolomitok

Ahol a természet élménnyé válik, ott síelhet a hegyeken, amelyeket az Unesco a világ legszebbjeinek ítélt. A dolomitok fennséges sziklái, megkapó monumentalitása a tiszta levegő élvezete. A Dolomiti Superski területén 1220 km hosszú sípálya, 450 felvonó, található. Amely a világ legnagyobb sífelvonórendszere, összesen 12 völgyet köt össze 45 különböző síterülettel. Ezeken a területeken szabadon síelhetünk, a lifteknél sohasem kell várakoznunk, mivel folyamatosan bővítik a kapacitásokat. A Dolomitok egyike a lavina szempontjából legbiztonságosabb síterepeknek az Alpokban.
Dolomiti Superski Bérlet: 1 gyermek 8 éves korig 1 felnőtt síbérlet vásárlása esetén ingyenes. 16 éves korig 30%, 65 év felett 10% kedvezmény.


Helyszín: St. Christina (1428m) a téli sportjairól híressé vált Grödeni régióban található, és a legjobban megközelíthető, alpesi területek közt tartják számon. A különböző nehézségi fokú sípályák és a csodálatos kilátás a Langkofelre, a Sella és a Geisler-csoportra el fogják bűvölni. A számtalan Hüttében felüdülhet és élvezheti a napsütést.Szállás: Hotel Florian *** Három csillagos hotel 2-3-4 ágyas szobákkal és 4 ágyas családi lakosztályokkal várja vendégeit. A szobák fürdővel, WC-vel, televízióval és telefonnal vannak ellátva. Internet elérhetőség, garázs térítés ellenében. Pályaszállás a sílift kb 50m- re található a szállodától. Az árak tartalmazzák a szállást és a félpanziót. Büféreggeli, menüválasztásos 4 fogásos vacsora salátabárral. Valamint extra programként éjszakai szánkózást, túrasís kirándulást vezetővel. 
Térítés ellenében helikopteres túrával egybekötött síelést gyakorlott síelők részére.

HOTEL FLORIAN
Str. Ruacia 25 
I - 39048 Wolkenstein Gröden 
www.florian.bz.itCsaládi kedvezmények: A gyerekeknek 0-2 éves korig ingyenes, 2-6 éves korig 50%, 6-12 éves korig 30% kedvezmény a feltüntetett árból.
Utazás: egyénileg, ígény esetén busszal. A buszos utazások ára a jelentkezők létszámától függően változik. Távolság Budpesttől kb.: 800km. Bolzanótól 50km. Egyéb költségek kb 20 EUR (Osztrák autópályadíj, Olasz autópályadíj)
Jelentkezés, előlegfizetés: Az utakra előzetesen jelentkezni a 06/20/9407407  telefonszámokon lehet vagy az info@teambuilding.hu e-mail címen.
A résztvételi hely biztosítása az előleg befizetésével történik, mely az adott résztvételi díj 40%-a.
Hátralék és síbérlet befizetése: A hátralékot legkésőbb az utazás megkezdése előtt három héttel kell befizetni. A síbérletek árát az utazás első estéjén szedjük össze euróban.www.dolomitisuperski.com

Lemondás: Csak írásban tudjuk elfogadni.